Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

picusero (49279) - quemepeotoa (992397) » 289492154: T31/J4/VIII

Liga 289492154 Información oficial sobre el partido 289492154 en Hattrick

04.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VIII.425 (54226)

Retobato team Alineación oficial del equipo 'Retobato team' en el partido 2 - 3 quemepeotoa Alineación oficial del equipo 'quemepeotoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Retobato team Alineación oficial del equipo 'Retobato team' en el partido 2 - 2 quemepeotoa Alineación oficial del equipo 'quemepeotoa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Retobato team

Goles Goles

  • 100 Minuto 48 (Gol de falta): Al minut 48, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Juan Zurita Muñoz anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Retobato equilibrava la balança al minut 79. En Biel Prats, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Jürnjakob Breegen va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Domenico Ficcadenti de Retobato va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

quemepeotoa

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rainhardt Ottensamer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Panos Kapsalakis va augmentar l'avantatge de quemepeotoa a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aderbal Fidalgo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Boško Nadarevič va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Joaquim Aulí, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Domenico Ficcadenti no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Boško Nadarevič estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): quemepeotoa quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jörg Schmälzle va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 56 (Lesión leve): quemepeotoa va fer una substitució al minut 56. Panos Kapsalakis va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aderbal Fidalgo.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Norberto Antonio Torres ocupà el lloc d'en Thomas Minaud al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de quemepeotoa quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.