Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El metodo xxx (309124) - Rayovedra (794107) » 289490820: T31/J7/VIII

Liga 289490820 Información oficial sobre el partido 289490820 en Hattrick

25.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VIII.401 (54202)

F.C. Kalaallit Nunaat Alineación oficial del equipo 'F.C. Kalaallit Nunaat' en el partido 4 - 3 CD Mallorca Alineación oficial del equipo 'CD Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Kalaallit Nunaat Alineación oficial del equipo 'F.C. Kalaallit Nunaat' en el partido 6 - 1 CD Mallorca Alineación oficial del equipo 'CD Mallorca' en el partido
Tiene mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Kalaallit Nunaat

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): FCKN no perdien la fe, i al minut 40 del partit, Wiktor Szamburski va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 del partit, el jugador Goran Savović de FCKN va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Wiktor Szamburski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jae Dwyer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Goran Savović que, efectivament, va fer pujar el 4 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Wiktor Szamburski no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): FCKN va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 37 que Vladimiro Fraleoni no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En József Zalavári, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferriol Reina.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Jae Dwyer, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

CD Mallorca

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mallorca van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fabian Fendl va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Fabian Fendl va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Korpore McCormack, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 2.
  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Mallorca al minut 63. Florent Daniel va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Erling Rubinke de Mallorca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Mallorca va fer una substitució al minut 39. Balderich Aßmussen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Modesto Amarante.