Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los lokillos (1586792) - pepelus team (1589583) » 289486345: T31/J8/VIII

Liga 289486345 Información oficial sobre el partido 289486345 en Hattrick

02.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VIII.321 (54122)

Chapodar C.F. Alineación oficial del equipo 'Chapodar C.F.' en el partido 4 - 3 pepelus team Alineación oficial del equipo 'pepelus team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Chapodar C.F. Alineación oficial del equipo 'Chapodar C.F.' en el partido 6 - 0 pepelus team Alineación oficial del equipo 'pepelus team' en el partido
Tiene mala suerte 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chapodar C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Anselmo Tarticchio, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chapodar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luitbert Flachsbinder va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Udo Stahl-Hartmann va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chapodar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Umberto Folli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Chapodar va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Julius Osterman va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): Al minut 47, Luitbert Flachsbinder gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Anselmo Tarticchio gairebé va marcar per a Chapodar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Udo Stahl-Hartmann de Chapodar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anselmo Tarticchio de Chapodar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Al minut 29 de partit, el jugador Robert Tarokić de Chapodar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

pepelus team

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Milan Aranđelović entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al pepelus, un peu providencial d'en Alfredo Alcalá va situar el 2-1 al panell digital.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raimundo Mouris de pepelus va fer un bon esprint per escapar-se de Nilson Chagas i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 2. Tot un espectacle!
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Fernando Soler de pepelus després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): pepelus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Janheinz Blankart es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.