Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equinox F.C (771964) - F.C. Los Gorriones (1433929) » 289480564: T31/J5/VIII

Liga 289480564 Información oficial sobre el partido 289480564 en Hattrick

11.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.218 (54019)

Fronton F.C. Alineación oficial del equipo 'Fronton F.C.' en el partido 0 - 0 F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fronton F.C. Alineación oficial del equipo 'Fronton F.C.' en el partido 2 - 0 F.C. Los Gorriones Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Gorriones' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fronton F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Roberto Villa del Fronton ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Roberto Villa de Fronton va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco De Mitri de Fronton la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marco De Mitri de Fronton per doble groga al minut 44.

F.C. Los Gorriones

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Morten Bech Jørgensen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Christer Andreasson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gorriones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Laurent Mullenders van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Chris Schalk a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gorriones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Donoso va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Henri-Edouard Debal va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jørn Petersen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gorriones, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Carlos Téllez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): Arno Grave va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Gorriones Arno Grave va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Chris Schalk va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Christer Andreasson de Gorriones va abandonar el terreny de joc després de 87 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrico Rosati va entrar en el seu lloc.