Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Vilaboa (797330) - Los Kanguingos (308552) » 289479431: T31/J1/VIII

Liga 289479431 Información oficial sobre el partido 289479431 en Hattrick

14.08.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VIII.198 (53999)

La niña de la saye Alineación oficial del equipo 'La niña de la saye' en el partido 2 - 3 Los Kanguingos Alineación oficial del equipo 'Los Kanguingos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La niña de la saye Alineación oficial del equipo 'La niña de la saye' en el partido 2 - 2 Los Kanguingos Alineación oficial del equipo 'Los Kanguingos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,7 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La niña de la saye

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Aliecer Vedeja facilitava les coses al niña amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): niña va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 24 Aliecer Vedeja va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 69 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jali Kivilinko no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Philhard Hantschk estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Reno Negroni va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.
  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Henrique Freixo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Los Kanguingos

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Kanguingos va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Pablo Díaz va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Józef Łubnicki va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 82 (Gol por el centro): Kanguingos agafava avantatge al minut 82 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jali Kivilinko amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Damien Arnaud, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jofre Granell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Miguel Montinho, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Józef Łubnicki va fer una jugada per la banda esquerra, però Damien Arnaud va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pablo Díaz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Christos Kameris no li va importar gens ni mica.