Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL GRAMENET (1435311) - El Marchal F.C (1598359) » 289476419: T31/J5/VIII

Liga 289476419 Información oficial sobre el partido 289476419 en Hattrick

11.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VIII.144 (53945)

REAL GRAMENET Alineación oficial del equipo 'REAL GRAMENET' en el partido 0 - 3 El Marchal F.C Alineación oficial del equipo 'El Marchal F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
REAL GRAMENET Alineación oficial del equipo 'REAL GRAMENET' en el partido 0 - 6 El Marchal F.C Alineación oficial del equipo 'El Marchal F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL GRAMENET

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): El GRAMENET va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gian Maria Aversa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rudolph Iwan Aschoff, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ville Kautti de GRAMENET va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ville Kautti va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): GRAMENET va fer una substitució al minut 82. Faustyn Szczyrbowski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Emmett Peat.

El Marchal F.C

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Filomeno Torres de Marchal va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Cristian-Cosmin Iordănescu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Francisco Gorostegui la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Francisco Gorostegui va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 26 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mel Koopmans va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.