Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panchis FC (1371629) - málaga city (1581728) » 289475976: T31/J6/VIII

Liga 289475976 Información oficial sobre el partido 289475976 en Hattrick

18.09.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VIII.136 (53937)

Margoto Alineación oficial del equipo 'Margoto' en el partido 1 - 5 Atletico Moguer Alineación oficial del equipo 'Atletico Moguer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Margoto Alineación oficial del equipo 'Margoto' en el partido 0 - 2 Atletico Moguer Alineación oficial del equipo 'Atletico Moguer' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Margoto

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Margoto era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Emili Oliver va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Atletico Moguer

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juha Lätti, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Primo Memeo quedar desmarcat i marcar per a Atletico al minut 34. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roluf Hielsche, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 116 Minuto 59 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 59, en Primo Memeo del Atletico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Heinz Nold que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 4.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Ivano Mura va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 5 per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Primo Memeo de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Primo Memeo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Bechert, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Heinz Nold, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Manuel Bechert va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Primo Memeo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Primo Memeo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.