Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

getafe23 (1591215) - KASKATOR F.C. (1590199) » 289474644: T31/J8/VIII

Liga 289474644 Información oficial sobre el partido 289474644 en Hattrick

02.10.2010 15:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VIII.112 (53913)

U.E. Castalia Alineación oficial del equipo 'U.E. Castalia' en el partido 4 - 2 KASKATOR F.C. Alineación oficial del equipo 'KASKATOR F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.E. Castalia Alineación oficial del equipo 'U.E. Castalia' en el partido 3 - 1 KASKATOR F.C. Alineación oficial del equipo 'KASKATOR F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,7 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Castalia

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Teemu Muurikainen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Castalia empatava el partit, 1 a 1, al minut 13.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Castalia sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Steve Begum va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 79 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Steve Begum llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Castalia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Josep Manel Planells va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Castalia van sortir al contraatac al minut 36, però Toño Meijide va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Amadeusz Lis ocupà el lloc d'en Bastian Cathomen al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de Castalia quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

KASKATOR F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): KASKATOR va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Rodrigo Cuñada.
  • 164 Minuto 32 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Rodrigo Cuñada va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): KASKATOR quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ricardo Tolosán va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): KASKATOR va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Idálio Pontinha va desviar el xut final de Diego Mariano Romero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kęsgailas Oršvilas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a KASKATOR al minut 34.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Diego Mariano Romero va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Manuel Caín de KASKATOR va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Manuel Caín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.