Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oajmkar (1421914) - Ardi-ratas F.C. (772673) » 289467465: T31/J6/VII

Liga 289467465 Información oficial sobre el partido 289467465 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.1008 (39044)

Socinatas Alineación oficial del equipo 'Socinatas' en el partido 4 - 2 Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Socinatas Alineación oficial del equipo 'Socinatas' en el partido 1 - 2 Ardi-ratas F.C. Alineación oficial del equipo 'Ardi-ratas F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,5 % 13,5 % 62,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Socinatas

Goles Goles

  • 119 Minuto 7 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Pepe Cabale va treure un córner llarg cap al segon pal que en Nicke Falblad, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Helmut Finnentrop va incrementar l'avantatge de Socinatas amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Socinatas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Esteve Sabatés, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Helmut Finnentrop de Socinatas va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Quentin Pouliquen quasi marca en una jugada assajada de córner que Christian Aprigliano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Piero Diletti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Helmut Finnentrop de Socinatas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilberto Guirao es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Benedykt Jamrozik de Socinatas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Benedykt Jamrozik de Socinatas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José Alberto Gil va prendre el seu rol al minut 66.

Ardi-ratas F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Socinatas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Ferruces la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ardi-ratas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 78.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Olivier Mouche de Ardi-ratas va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 30 en Bernard Hundsberg va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Eñaut Gartza va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 73, quan un error defensiu va deixar Sämi Gasparetto completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 56, Moritz Kopold de Ardi-ratas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.