Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Arnau (992923) - Masters de la Pilota (123000) » 289464971: T31/J12/VII

Liga 289464971 Información oficial sobre el partido 289464971 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.963 (38999)

high-quality Alineación oficial del equipo 'high-quality' en el partido 1 - 1 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
0 - 1 Vladimir Trivali? (21')
Gerardo Schiavelli (30') 1 - 1
high-quality Alineación oficial del equipo 'high-quality' en el partido 1 - 1 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
high-quality Alineación oficial del equipo 'high-quality' en el partido 1 - 1 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,6 % 45,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

high-quality

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Gerardo Schiavelli de high-quality va aconseguir igualar el partit al minut 30, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de high-quality, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Felix Alexander Baysel va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felix Alexander Baysel de high-quality va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 62 (Tirita): Passats 62 minuts de joc, en Gerardo Schiavelli de high-quality va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vladimir Trivalić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Helmer Silfwerbom no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alessandro Scattina estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alessandro Scattina que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Niels-Jan Krimp, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iver Isbrand de Masters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.