Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PES barça (124828) - ..LA PLATA.. (1420224) » 289464720: T31/J6/VII

Liga 289464720 Información oficial sobre el partido 289464720 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.959 (38995)

Quillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Quillos F.C.' en el partido 4 - 2 ..LA PLATA.. Alineación oficial del equipo '..LA PLATA..' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Quillos F.C. Alineación oficial del equipo 'Quillos F.C.' en el partido 0 - 1 ..LA PLATA.. Alineación oficial del equipo '..LA PLATA..' en el partido
Tiene mucha potra 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quillos F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 9 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Saiful Raymond! Un inimaginable dribbling sobre Valdžius Zajankauskas va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Quillos.
  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Octavio Pineda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Quillos es posava per davant!
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Quillos contenien la respiració mentre en Noam Bossert s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Quillos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Noam Bossert, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Quillos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fabrizio Beccari, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Saiful Raymond es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Quillos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Fabrizio Beccari va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uwe Birkenmaier.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tonino Donnarumma de Quillos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Noam Bossert de Quillos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

..LA PLATA..

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Edmundo Ganhado es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 27. L'anotador per PLATA.. va ser Sergey Badeev, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Isaia Ghedin va intentar anar-se'n per velocitat al minut 56 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Pemán Casanova quasi aconsegueix empatar per PLATA.. al minut 80, però Vaikundhan Medury va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Isaia Ghedin de PLATA.. es va lesionar lleugerament però va poder continuar.