Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mou teams (993717) - Rozaes C.F. (438428) » 289463130: T31/J1/VII

Liga 289463130 Información oficial sobre el partido 289463130 en Hattrick

14.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VII.931 (38967)

los pelucas f.c Alineación oficial del equipo 'los pelucas f.c' en el partido 3 - 1 Rozaes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rozaes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los pelucas f.c Alineación oficial del equipo 'los pelucas f.c' en el partido 2 - 0 Rozaes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rozaes C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los pelucas f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Anders Paulsson de pelucas, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Filip Pohan va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 35 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Asbjørn Førsund era molt més ràpid que el defensa Zacharias Grotter. Al minut 55, el jugador de pelucas va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 9 quan Anders Paulsson de pelucas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 234 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Filip Pohan va llançar un penal al minut 24. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Anders Paulsson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Anders Paulsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Salva Navarro va rematar alt.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anders Paulsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Rozaes C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Per Ohlstrand de Rozaes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Rozaes va anar a parar a la dreta de l'atac on en Igor Conceição, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Per Ohlstrand, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Salva Navarro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Igor Conceição estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Per Ohlstrand va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Rozaes que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Díaz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.