Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gabi's f.c (1592631) - X Foot-ball Club (1601158) » 289461093: T31/J9/VII

Liga 289461093 Información oficial sobre el partido 289461093 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.894 (38930)

OLIVERA F.C. Alineación oficial del equipo 'OLIVERA F.C.' en el partido 1 - 4 Racing Gerunda Alineación oficial del equipo 'Racing Gerunda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
OLIVERA F.C. Alineación oficial del equipo 'OLIVERA F.C.' en el partido 3 - 4 Racing Gerunda Alineación oficial del equipo 'Racing Gerunda' en el partido
Tiene mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,1 % 9,8 % 67,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIVERA F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Constantin Bucilă va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Emilio Caggiano gairebé va marcar per a OLIVERA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Constantin Bucilă va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Bazo de OLIVERA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Seran Roncato de OLIVERA es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Markus Peschetz ocupà el lloc d'en Francesco Giannuzzi al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de OLIVERA quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Emilio Caggiano va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Racing Gerunda

Goles Goles

  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Olmo Gerona encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Valentijn van Aalst només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 1.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gerunda va ser finalitzada des de l'esquerra per Igor Wąchalski al minut 38. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Laban Smalhout va augmentar l'avantatge de Gerunda a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Epi Ambachtsheer va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Oddleif Nilsen va marcar al minut 24 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 264 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Passat el minut 27 de partit, Gerunda va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Tobias Wimmer, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Marko Mirović de Gerunda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 87 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Marko Mirović, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.