Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd pesula (1458646) - Darnius CF (1461311) » 289460438: T31/J13/VII

Liga 289460438 Información oficial sobre el partido 289460438 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.882 (38918)

mivenganza Alineación oficial del equipo 'mivenganza' en el partido 0 - 1 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
0 - 1 Henry Henggeler (13')
mivenganza Alineación oficial del equipo 'mivenganza' en el partido 0 - 1 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mivenganza Alineación oficial del equipo 'mivenganza' en el partido 2 - 0 Alcaudetense CF Alineación oficial del equipo 'Alcaudetense CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mivenganza

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Augusto Lizarazo va estar a punt de marcar al minut 27 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rudolph Watkins hauria d'haver estat gol al minut 56 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): mivenganza enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mivenganza va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lyuben Donev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Alcaudetense CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Henry Henggeler de Alcaudetense va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Henry Henggeler va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlos Luis Muñoz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 15 de joc.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Aldo Cianciullo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Alcaudetense va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcaudetense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cornelius Köhrer-Klees va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aldo Cianciullo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aldo Cianciullo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cornelius Köhrer-Klees de Alcaudetense va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.