Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Porrua City C.F. (493550) - Dominicas F.C (1438223) » 289459282: T31/J4/VII

Liga 289459282 Información oficial sobre el partido 289459282 en Hattrick

04.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VII.862 (38898)

Porrua City C.F. Alineación oficial del equipo 'Porrua City C.F.' en el partido 2 - 0 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
Carlos Alberto Sanz Escribano (8') 1 - 0
Raúl Alberto Ruiz de Castilla (75') 2 - 0
Porrua City C.F. Alineación oficial del equipo 'Porrua City C.F.' en el partido 2 - 0 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Porrua City C.F. Alineación oficial del equipo 'Porrua City C.F.' en el partido 4 - 0 EH Soccer Taldea Alineación oficial del equipo 'EH Soccer Taldea' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porrua City C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Carlos Alberto Sanz Escribano de Porrua aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Porrua va aconseguir el 2 - 0 quan Raúl Alberto Ruiz de Castilla va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Robert Villa de Porrua va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonio Lecina va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Javier Santos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jason Lee Haslohfurt va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Francisco Martín Núñez de Porrua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Martín Núñez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Alberto Ruiz de Castilla.

EH Soccer Taldea

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Calixto Matas va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Soccer van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Heriberto Arrabal des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Håkon Andresen.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Calixto Matas va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Soccer estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Holger Romantschak estava fent un bon partit.