Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juventud_Olimpica (315267) - CatSant09 (991022) » 289458864: T31/J12/VII

Liga 289458864 Información oficial sobre el partido 289458864 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.854 (38890)

santervas utd Alineación oficial del equipo 'santervas utd' en el partido 0 - 3 Santander Sport, C.F. Alineación oficial del equipo 'Santander Sport, C.F.' en el partido
0 - 1 Mehmet Emre Topçu (18')
0 - 2 Fernán Salazar (83')
0 - 3 Attila Szekér (88')
santervas utd Alineación oficial del equipo 'santervas utd' en el partido 0 - 3 Santander Sport, C.F. Alineación oficial del equipo 'Santander Sport, C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
santervas utd Alineación oficial del equipo 'santervas utd' en el partido 3 - 1 Santander Sport, C.F. Alineación oficial del equipo 'Santander Sport, C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santervas utd

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Nogueira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Ion Constantin va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Santiago Garcifuentes de santervas va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Filipe Latino i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a santervas, però el xut de Dragomir Istrătescu va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Benjamí Argelaguet va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adam Peterkin de santervas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de santervas, en Adam Peterkin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Santander Sport, C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Antonio Trillo el va rematar Mehmet Emre Topçu amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del santervas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fernán Salazar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Santander es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 83.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Attila Szekér va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 0 - 3 per a Santander.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Emir Kerem Demirci al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Benjamí Argelaguet va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Per Renholt va entorpir al marcador d'en Mehmet Emre Topçu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.