Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Panxuts C.F. (1332023) - Pterigos (1418680) » 289458515: T31/J8/VII

Liga 289458515 Información oficial sobre el partido 289458515 en Hattrick

02.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VII.848 (38884)

GUSILUCES Alineación oficial del equipo 'GUSILUCES' en el partido 5 - 1 F.C.COKE Alineación oficial del equipo 'F.C.COKE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GUSILUCES Alineación oficial del equipo 'GUSILUCES' en el partido 2 - 3 F.C.COKE Alineación oficial del equipo 'F.C.COKE' en el partido
Tiene bastante suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GUSILUCES

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 23 minuts de joc, Jesús Agud, corrent com un esperitat, superà primer Sebastian Birkenmaier per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Guillermo de Lezo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Jesús Agud que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Nakis Ntolkas va augmentar la diferència de GUSILUCES a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Ahmed Abdouche va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Nakis Ntolkas va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo de Lezo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petrakis Roros de GUSILUCES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Jesús Agud de GUSILUCES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jesús Agud de GUSILUCES per doble groga al minut 85.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Fabrice Roseau es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Carles Clotas.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Jesús Agud va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

F.C.COKE

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Rino Mazzoleni va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 42 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): F.C.COKE va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Pekka Jalonen va quedar-se sol davant el porter Aleksander Rabben, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 34 en Andreas Börjesson va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Aleksander Rabben va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Mykhaylo Honiy quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Aleksander Rabben va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreas Börjesson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.