Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Llibertat (799441) - Racing Tula (1433103) » 289457246: T31/J13/VII

Liga 289457246 Información oficial sobre el partido 289457246 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.825 (38861)

F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido 1 - 1 Racing Tula Alineación oficial del equipo 'Racing Tula' en el partido
0 - 1 Víctor Cantenys (30')
Llorenç Fenollet (40') 1 - 1
F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido 1 - 1 Racing Tula Alineación oficial del equipo 'Racing Tula' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Llibertat Alineación oficial del equipo 'F.C. Llibertat ' en el partido 2 - 1 Racing Tula Alineación oficial del equipo 'Racing Tula' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Llibertat

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Llorenç Fenollet facilitava les coses al Llibertat amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Vladimír Vrzal arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Llibertat per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Llorenç Fenollet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Haníbal Cagiao va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Saturnino Elejabeitia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 69 minuts de joc, Enrique Saz semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Llibertat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Llorenç Fenollet va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Saturnino Elejabeitia.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergio Roca, en lloc de córrer, relliscava.

Racing Tula

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Cantenys va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Racing va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hasan Bozkurt va desviar el xut final de Nino Baković després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Manel Gadéas va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Anthony Sibille de Racing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Cem Olça va prendre el seu rol al minut 23.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Víctor Cantenys no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.