Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los peloteros CF. (1421170) - mctboys (1338738) » 289456154: T31/J6/VII

Liga 289456154 Información oficial sobre el partido 289456154 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.806 (38842)

Atl.Software Alineación oficial del equipo 'Atl.Software' en el partido 6 - 3 RCD de La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD de La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atl.Software Alineación oficial del equipo 'Atl.Software' en el partido 4 - 2 RCD de La Coruña Alineación oficial del equipo 'RCD de La Coruña' en el partido
Tiene suerte 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl.Software

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): ATL prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Mel Hofstra va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Zeferino Ceuta, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Mel Hofstra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de ATL.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mansour Mufid, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a ATL.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): ATL va aconseguir el 5 - 3 quan Raúl Peinado va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 76 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bradley Caesar de ATL va fer un bon esprint per escapar-se de Jasper Potzmann i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 6 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Madariaga Sáenz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fernando Madariaga Sáenz de ATL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sergio Hombau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Sjors Meijerink de ATL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): ATL es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jean-Roger Deville no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Hombau al camp.

RCD de La Coruña

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Coruña va ser Rudolf Schäder, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Rudolf Schäder va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Coruña van mostrar una bona compenetració quan al minut 48 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rudolf Schäder va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de François Ridet la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Coruña havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dagfinn Thunes de Coruña va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dagfinn Thunes se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.