Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yoyakon F.C. (1579047) - F.C El Barrio2 (488097) » 289454212: T31/J11/VII

Liga 289454212 Información oficial sobre el partido 289454212 en Hattrick

23.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VII.771 (38807)

Yoyakon F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoyakon F.C.' en el partido 3 - 2 Mandalay FC Alineación oficial del equipo 'Mandalay FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Yoyakon F.C. Alineación oficial del equipo 'Yoyakon F.C.' en el partido 4 - 2 Mandalay FC Alineación oficial del equipo 'Mandalay FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yoyakon F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Óscar Fuentidueña, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 112 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ferdinand Eisenberger va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 55.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Yoyakon va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 76 Rene Spierenburg va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 1 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Swen Hugener va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Yoyakon Daniel Schkeuditz quasi marca al minut 13 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Rémi Tonneau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Schkeuditz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rene Spierenburg, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Flavio Schiavone de Yoyakon va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Daniel Schkeuditz que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Ferdinand Eisenberger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Yoyakon se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Curto de Yoyakon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Mandalay FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Yoyakon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Airam del Bosque la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mandalay es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 47.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nemo De Ridder es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Carlo Bartoli quasi aconsegueix empatar per Mandalay al minut 27, però Michel De Pauw va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Succi al minut 38 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jordi Mir de Mandalay amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Al minut 50 de partit, el jugador Giuseppe Succi de Mandalay es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jordi Mir no li va importar gens ni mica.