Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guadalmor, C. F. (1455114) - weedclub (47901) » 289453703: T31/J9/VII

Liga 289453703 Información oficial sobre el partido 289453703 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.762 (38798)

Harpastum Squadra Alineación oficial del equipo 'Harpastum Squadra' en el partido 3 - 5 Athletic eup S.D. Alineación oficial del equipo 'Athletic eup S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Harpastum Squadra Alineación oficial del equipo 'Harpastum Squadra' en el partido 3 - 3 Athletic eup S.D. Alineación oficial del equipo 'Athletic eup S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harpastum Squadra

Goles Goles

  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Harpastum va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lukas Hallermarsch va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Harpastum prenia la batuta de l'encontre al minut 34, quan en Jean-Antoine Haemhouts va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mads Frank Jensen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 5 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Harpastum va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Isaías Ceibe en un 1 contra 1 amb el porter Miguel Barcelo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Athletic eup S.D.

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Nuno Dias marqués l'empat. Al minut 31 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Sergio Palomino de Athletic va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): El jugador de Athletic Pau Ricón va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 47 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Danilo Torrisi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 59 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Aliomo Iluz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 40, quan en Aliomo Iluz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.