Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

edamar (1418238) - arguiñano (1370449) » 289451476: T31/J13/VII

Liga 289451476 Información oficial sobre el partido 289451476 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.722 (38758)

Ortigueira Festival F.C. Alineación oficial del equipo 'Ortigueira Festival F.C.' en el partido 4 - 2 arguiñano Alineación oficial del equipo 'arguiñano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ortigueira Festival F.C. Alineación oficial del equipo 'Ortigueira Festival F.C.' en el partido 2 - 0 arguiñano Alineación oficial del equipo 'arguiñano' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ortigueira Festival F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Martijn Israël de Ortigueira va demostrar les seves habilitats al minut 77 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Passat el minut 88 de joc, Florian Türkis facilitava les coses al Ortigueira amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Ortigueira s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Jānis Stūris per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ortigueira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jānis Stūris progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Grégory Delcroix va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ortigueira.
  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Abner Salinas es va comportar com un juvenil al minut 10 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Ortigueira va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Florian Türkis en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Buggenhout, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Florian Türkis va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ortigueira se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrea Morbidoni de Ortigueira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

arguiñano

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El arguiñano era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Martin Rodriguez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El porter de arguiñano va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paul Finn Bata va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Pedro Urquiza ocupà el lloc d'en Martin Rodriguez al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de arguiñano quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Maniša Poleksić va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.