Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uriwai team (773791) - Yarel team (774852) » 289449817: T31/J4/VII

Liga 289449817 Información oficial sobre el partido 289449817 en Hattrick

04.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VII.693 (38729)

Arletico del Madriz Alineación oficial del equipo 'Arletico del Madriz' en el partido 2 - 1 fresneda atletico Alineación oficial del equipo 'fresneda atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arletico del Madriz Alineación oficial del equipo 'Arletico del Madriz' en el partido 2 - 1 fresneda atletico Alineación oficial del equipo 'fresneda atletico' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arletico del Madriz

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Adrià Creixell va donar a Arletico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Yiorgis Mpolirakis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Arletico, un peu providencial d'en Adrià Creixell va situar el 2-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Arletico sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Yiorgis Mpolirakis, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Yiorgis Mpolirakis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Moncho Carbajo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Peter Gustavsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Yiorgis Mpolirakis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Peter Gustavsson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yiorgis Mpolirakis de Arletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Yiorgis Mpolirakis de Arletico es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

fresneda atletico

Goles Goles

  • 150 Minuto 84 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 84 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Tom Fossum, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En 米 (Mi) 通 (Tong) va encarar al porter al 18, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): fresneda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Tarquinio Coassin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Stewart Harrison va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mel Costa no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Tarquinio Coassin tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.