Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lorencillos (492861) - Castellarnau U.D (308444) » 289449406: T31/J13/VII

Liga 289449406 Información oficial sobre el partido 289449406 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.685 (38721)

lorencillos Alineación oficial del equipo 'lorencillos' en el partido 0 - 3 Real Cubi F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cubi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lorencillos Alineación oficial del equipo 'lorencillos' en el partido 1 - 0 Real Cubi F.C. Alineación oficial del equipo 'Real Cubi F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lorencillos

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Stefan Frödahl no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 200 Minuto 64 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 64. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Karl-Christian Knoblauch la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): lorencillos va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 67 que Angelo Giorgio Bagnoli no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Real Cubi F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Muriel Beiro va llençar el penal ras arran de pal.
  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Real va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Agustí Argemí, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pablo Palmas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Antonio Maragoto quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Noak Silfwerblad, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David-Emmanuel Hardy no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leopold Raj estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.