Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Sant Jordi (1580895) - U.E. Escarp (1415306) » 289448124: T31/J14/VII

Liga 289448124 Información oficial sobre el partido 289448124 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.662 (38698)

Atlètic Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sant Jordi' en el partido 2 - 3 Nakano's Team Alineación oficial del equipo 'Nakano's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Atlètic Sant Jordi' en el partido 2 - 0 Nakano's Team Alineación oficial del equipo 'Nakano's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Sant Jordi

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 31 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlètic. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ciprian Damian xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 103 Minuto 88 (Gol por la derecha): Atlètic no perdien la fe, i al minut 88 del partit, Alessandro Italiano va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Lorenzo Pechuán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Atlètic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nasir Mustafa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jordi Bagunyà.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlètic van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ciprian Petrea, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tomasz Jóźko haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Atlètic al minut 89.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Alfred Beek, en lloc de córrer, relliscava.

Nakano's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcin Szpot va treure un córner llarg cap al segon pal que en Perico Cayon, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nakanos va ser finalitzada des de l'esquerra per Vlad Ghiţulescu al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Nakanos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Marcin Szpot aconseguint el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Nakanos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcin Szpot va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Perico Cayon de Nakanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.