Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martos FC (1587985) - ATHLETIC MELIANA (1458103) » 289446367: T31/J9/VII

Liga 289446367 Información oficial sobre el partido 289446367 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.631 (38667)

laracha C.F. Alineación oficial del equipo 'laracha C.F.' en el partido 2 - 2 los tontiplosters Alineación oficial del equipo 'los tontiplosters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
laracha C.F. Alineación oficial del equipo 'laracha C.F.' en el partido 2 - 0 los tontiplosters Alineación oficial del equipo 'los tontiplosters' en el partido
Tiene un resultado normal 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

laracha C.F.

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els seguidors del laracha van tornar a saltar d'alegria al minut 40. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Germán Santos-Suárez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 del partit, el jugador Christ Kransse de laracha va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dragomir Bulgăre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Max Schmausser arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Germán Santos-Suárez de laracha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

los tontiplosters

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Los Tonti va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jost Richer, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pere Vigata que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 136 Minuto 39 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Dragomir Bulgăre s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Juha Pakkasela, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Los Tonti Jost Richer quasi marca al minut 19 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Alfredo Marín Duro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Los Tonti, l'equip va recuperar la pilota al minut 22 i va contraatacar. En Savva Shishlin va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fernando Rodríguez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rodrigo Artigas.