Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Ibais (434542) - watermelones (993227) » 289445665: T31/J2/VII

Liga 289445665 Información oficial sobre el partido 289445665 en Hattrick

21.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 2 / VII.619 (38655)

tangaillo Alineación oficial del equipo 'tangaillo' en el partido 3 - 2 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
Javier Mora Martín (32') 1 - 0
Kari Metso (35') 2 - 0
Javier Mora Martín (54') 3 - 0
3 - 1 Julio Zalla (85')
3 - 2 Amadeo Wuerchoz (87')
tangaillo Alineación oficial del equipo 'tangaillo' en el partido 3 - 2 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tangaillo Alineación oficial del equipo 'tangaillo' en el partido 4 - 0 Faroni Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Faroni Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tangaillo

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 32, en Juan Alfonso Coscarate del tangaillo va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Javier Mora Martín que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tangaillo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kari Metso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Javier Mora Martín va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Kari Metso va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Luis Sánchez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Mora Martín de tangaillo es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Faroni Futbol Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): El contraatac de Faroni va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Julio Zalla va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 els aficionats de Faroni van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Amadeo Wuerchoz va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Faroni va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Grégoire Zuber va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 30 minuts, el Faroni va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en 梁 (Liang) 友城 (Youcheng) ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Faroni van seguir progressant per la banda dreta. Amadeo Wuerchoz va tenir la seva oportunitat al minut 76, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Nicola Ceschina al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mugurel Pârlog de Faroni va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.