Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Esperanza (1588458) - San Francisco H.C. (308187) » 289445232: T31/J6/VII

Liga 289445232 Información oficial sobre el partido 289445232 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.611 (38647)

Valdovo F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdovo F.C.' en el partido 3 - 4 San Francisco H.C. Alineación oficial del equipo 'San Francisco H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valdovo F.C. Alineación oficial del equipo 'Valdovo F.C.' en el partido 5 - 1 San Francisco H.C. Alineación oficial del equipo 'San Francisco H.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdovo F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Corria el minut 18, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Valdovo s'avançava en el marcador després que en Armand Gillot xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Valdovo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Marcellus Grainger que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pol Alins de Valdovo aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Pol Alins de Valdovo va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Finn Rasmussen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

San Francisco H.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Miguel Iruzbieta va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb 39 minuts jugats, Carlos Ventrosa de San fco va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): San fco van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 80, quan Xuacu Maestra va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): Nicasio Nogueira va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jaime Burruchaga, que no va fallar i va marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Fernando Lapeña Gómez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 14, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Héctor Bardisa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jorge Laserna per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del San fco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jaime Burruchaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xuacu Maestra de San fco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicente Fernández.