Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Idyllic (440796) - Carcarianos (1436993) » 289444973: T31/J11/VII

Liga 289444973 Información oficial sobre el partido 289444973 en Hattrick

23.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VII.606 (38642)

Malasaña Pistons Alineación oficial del equipo 'Malasaña Pistons' en el partido 0 - 1 aguelo_team Alineación oficial del equipo 'aguelo_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malasaña Pistons Alineación oficial del equipo 'Malasaña Pistons' en el partido 1 - 1 aguelo_team Alineación oficial del equipo 'aguelo_team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malasaña Pistons

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Malasaña va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Shavleg Gurgenidze ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Shavleg Gurgenidze! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Malasaña, en Carles Miralles, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Daniel Barrientos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Brian Cartwright.

aguelo_team

Goles Goles

  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bartosz Panek quedar desmarcat i marcar per a aguelo_team al minut 67. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip aguelo_team Bartosz Panek quasi marca al minut 2 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Menke Verbruggen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 5 la va desaprofitar Pedro Anunciação de aguelo_team, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Pedro Anunciação va xutar magistralment una falta al minut 32 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bartosz Panek es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fredy Gombos.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Fredy Gombos de aguelo_team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.