Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitupene FC (1371156) - los rami (1418599) » 289443955: T31/J8/VII

Liga 289443955 Información oficial sobre el partido 289443955 en Hattrick

02.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VII.588 (38624)

Pitupene FC Alineación oficial del equipo 'Pitupene FC' en el partido 0 - 2 Baena Atlético Alineación oficial del equipo 'Baena Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pitupene FC Alineación oficial del equipo 'Pitupene FC' en el partido 2 - 1 Baena Atlético Alineación oficial del equipo 'Baena Atlético' en el partido
Tiene mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitupene FC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Anton Münster va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Giancarlo Salomoni, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Pitupene per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matthé van den Ouden, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Anton Münster! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Giancarlo Salomoni va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 22 (Tirita (médico)): Hipólito Tomás va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Pitupene es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Jacques Vleugel maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Baena Atlético

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlético. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mikko Otava xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Arttu Miikkulainen, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yoan Thomas.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de Atlético, en Mikko Otava, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): Simone Rodini semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.