Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FERSAY ELECTRONICA (772586) - ashupah! (1456400) » 289443940: T31/J5/VII

Liga 289443940 Información oficial sobre el partido 289443940 en Hattrick

11.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / VII.588 (38624)

FERSAY ELECTRONICA Alineación oficial del equipo 'FERSAY ELECTRONICA' en el partido 1 - 1 GRUPO LOCAL Alineación oficial del equipo 'GRUPO LOCAL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FERSAY ELECTRONICA Alineación oficial del equipo 'FERSAY ELECTRONICA' en el partido 1 - 1 GRUPO LOCAL Alineación oficial del equipo 'GRUPO LOCAL' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FERSAY ELECTRONICA

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jean Schippers el va rematar Piotr Lubiński amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FERSAY va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jakob Schreyer va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jean Schippers! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Piotr Lubiński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Onur Güç va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Era el minut 42 quan després d'una dura entrada, el jugador Renato Oriortua de FERSAY s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

GRUPO LOCAL

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Al minut 17 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Eugénio Veríssima va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Christoph Loeser quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Fedor Khmelnitskiy, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Tony Verpoot va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 de partit, Reint Loggers quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 66, quan en Dax Steel va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tony Ladaa de GRUPO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Reint Loggers no era cap impediment.
  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Orestes Cruz Aranha no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.