Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segovia Futsal (493361) - Radicales ak (489387) » 289440036: T31/J9/VII

Liga 289440036 Información oficial sobre el partido 289440036 en Hattrick

09.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / VII.518 (38554)

Elmam Alineación oficial del equipo 'Elmam' en el partido 2 - 1 Luz Casanova Alineación oficial del equipo 'Luz Casanova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elmam Alineación oficial del equipo 'Elmam' en el partido 1 - 1 Luz Casanova Alineación oficial del equipo 'Luz Casanova' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,2 % 36,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elmam

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en Marco Taraschi va saber trobar la xarxa rival. Elmam desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Elmam s'avançava al marcador al minut 68, després d'un rebot que va caçar en Ernesto Oehry per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Ernesto Oehry va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Elmam.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Erich Eltschinger del Elmam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marco Taraschi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Marzio Centrella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Oehry va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felip Moncusí.

Luz Casanova

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Elmam. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Udo Tiago la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Casanova es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Ugo Maria Faoro va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Joachim Habermacher va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ángel Tordesillas, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Leonard Scrofolo va encarar al porter al 37, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Casanova creava perill des de la dreta al minut 42, però en Calistrat Mihalache, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ángel Tordesillas desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Es duien 62 minuts de partit jugats quan Plutarco Arrabal va estar a punt de posar per davant a Casanova amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Calistrat Mihalache va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jair do Lago de Casanova es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Eloy Hermoso se sentia fresc com una rosa.