Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kindars (1421233) - Darkkor FC (489601) » 289439434: T31/J12/VII

Liga 289439434 Información oficial sobre el partido 289439434 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.507 (38543)

willygos Alineación oficial del equipo 'willygos' en el partido 0 - 2 Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido
0 - 1 Clément Moutarde (22')
0 - 2 Gonçal Sasplugas (75')
willygos Alineación oficial del equipo 'willygos' en el partido 0 - 2 Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
willygos Alineación oficial del equipo 'willygos' en el partido 2 - 1 Darkkor FC Alineación oficial del equipo 'Darkkor FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,9 % 8,0 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willygos

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El willygos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mattias Klangtorp la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Duque, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al 86, Juri Luciani hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Leonhard Laul. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Guschti Stoltfus va sortir coix del terreny de joc, substituït per Luis Duque. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Darkkor FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Clément Moutarde donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gonçal Sasplugas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Clément Moutarde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Darkkor va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Alberto Batalla, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Pablo Lapuente Martínez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Darkkor va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Carlos Alberto Batalla, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Carlos Alberto Batalla va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolas Boileau de Darkkor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 31 de partit, quan un jugador de Darkkor, en Jorge Herrasti, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Darkkor va fer una substitució al minut 87. Jorge Herrasti va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adalberto Roldán Santos.