Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cal Rosly (313684) - Club de los Imposibles (493178) » 289438766: T31/J13/VII

Liga 289438766 Información oficial sobre el partido 289438766 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.495 (38531)

URIBASTER Alineación oficial del equipo 'URIBASTER' en el partido 2 - 3 Club de los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Club de los Imposibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
URIBASTER Alineación oficial del equipo 'URIBASTER' en el partido 2 - 0 Club de los Imposibles Alineación oficial del equipo 'Club de los Imposibles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

URIBASTER

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): URIBASTER va reduir el marcador al minut 47 a 1 - 2 quan Warren Ruth va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de URIBASTER van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Tanguy Pennewaert en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Antônio Henrique Espinhaço va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de URIBASTER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Marino Busi de URIBASTER va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El URIBASTER va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Antônio Henrique Espinhaço la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Club de los Imposibles

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Honorio Basanta va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Imposibles, al minut 18. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El contraatac de Imposibles va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Russell Thorne va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Angel Baldzhiev de Imposibles va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Durval Barreiro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Durval Barreiro.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Frank Stegherr no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.