Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

devuelta (779361) - U.D. Llera (311851) » 289436897: T31/J8/VII

Liga 289436897 Información oficial sobre el partido 289436897 en Hattrick

02.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VII.462 (38498)

novillosalvajes fc Alineación oficial del equipo 'novillosalvajes fc' en el partido 3 - 6 Cancro FC Alineación oficial del equipo 'Cancro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
novillosalvajes fc Alineación oficial del equipo 'novillosalvajes fc' en el partido 2 - 2 Cancro FC Alineación oficial del equipo 'Cancro FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,7 % 48,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

novillosalvajes fc

Goles Goles

  • 101 Minuto 15 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Hans Christian Wagenblatt trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 38 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 38 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Nireas Karamixidis, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el novillosalvajes a l'empat.
  • 104 Minuto 79 (Gol de penalti): novillosalvajes aconseguia el 3 - 6 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Nireas Karamixidis al cantó inferior dret de la porteria rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): novillosalvajes va fer una substitució al minut 33. Shachar Tishbi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Joan Carles Cànoves.

Cancro FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Cancro va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Valentí Gala.
  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jesús Maino va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 12, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cancro, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 37 minuts, Waldemar Binko va superar per velocitat Tony Everbeck per posar el 1 - 3 al marcador.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Udo Bur, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Cancro van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Waldemar Binko va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 5 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Cancro va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 6, quan Valentí Gala va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentí Gala.