Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TUURA (122214) - J.O.R.D.I (776781) » 289435736: T31/J12/VII

Liga 289435736 Información oficial sobre el partido 289435736 en Hattrick

30.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 12 / VII.441 (38477)

pistasantako Alineación oficial del equipo 'pistasantako' en el partido 5 - 1 J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido
Alexander Norring (6') 1 - 0
1 - 1 Leevi Näsi (10')
Ignác Juhász (39') 2 - 1
Tiziano Tschudi (49') 3 - 1
Tiziano Tschudi (72') 4 - 1
Alfonso Buj (82') 5 - 1
pistasantako Alineación oficial del equipo 'pistasantako' en el partido 5 - 1 J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pistasantako Alineación oficial del equipo 'pistasantako' en el partido 3 - 2 J.O.R.D.I Alineación oficial del equipo 'J.O.R.D.I' en el partido
Tiene suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,2 % 19,8 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pistasantako

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): pistasantako va agafar avantatge al minut 6 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Alexander Norring fent així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a pistasantako va ser Ignác Juhász.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Tiziano Tschudi va incrementar l'avantatge de pistasantako amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tiziano Tschudi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a pistasantako.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Buj, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Wallace Fontoura va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Víctor Asensio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gosse Daemen al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alexander Norring va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexander Norring de pistasantako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Antero Teräsmaa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pistasantako es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

J.O.R.D.I

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Leevi Näsi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Brandon Felix va ridiculitzar a en George Crãciun amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Mick Stoltenberg va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Pompeu Sepinha va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Diego Sanchís no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Simon Berthier de J.O.R.D.I va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.