Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Udun F.C. (779763) - Barça Atletic (1370785) » 289434377: T31/J8/VII

Liga 289434377 Información oficial sobre el partido 289434377 en Hattrick

02.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VII.417 (38453)

Udun F.C. Alineación oficial del equipo 'Udun F.C.' en el partido 0 - 8 Cartagena is not Murcia Alineación oficial del equipo 'Cartagena is not Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Udun F.C. Alineación oficial del equipo 'Udun F.C.' en el partido 0 - 9 Cartagena is not Murcia Alineación oficial del equipo 'Cartagena is not Murcia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udun F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubén Sánchez de Udun va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Julio Aparicio que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Rubén Sánchez de Udun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Albert Rodó de Udun es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Paulí Serra va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Cartagena is not Murcia

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Arto Tomber es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Martien Blauw des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Arto Tomber era molt més ràpid que el defensa Samuel Toro Coronado. Al minut 35, el jugador de Cartagena va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kristian Persson va augmentar l'avantatge de Cartagena a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Cartagena per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 62. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Arto Tomber. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Michalis Routsopoulos de Cartagena l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 76 de partit.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Cartagena va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Viktor Mikov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Cartagena va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arto Tomber.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Rafael Rivero López, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cartagena va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Adrián Zafra-Vázquez va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Michalis Routsopoulos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Bermejo.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Luis Otero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ínigo Garmendia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.