Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olivenza C. F. (439551) - roots reggae (487106) » 289434234: T31/J14/VII

Liga 289434234 Información oficial sobre el partido 289434234 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.414 (38450)

Olivenza C. F. Alineación oficial del equipo 'Olivenza C. F. ' en el partido 3 - 3 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olivenza C. F. Alineación oficial del equipo 'Olivenza C. F. ' en el partido 3 - 0 roots reggae Alineación oficial del equipo 'roots reggae' en el partido
Tiene un resultado normal 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olivenza C. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bernat Contrera ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, OLI es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Bernat Contrera va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de OLI, Lutz Nicolas Alberth, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Branislav Paunić va donar a OLI un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yuusuke Nanase! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Bernat Contrera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Roberto Pertejo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Bernat Contrera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El OLI ho intentava per la dreta per mitjà de Argentino Cortés, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Primo Sirocchi es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

roots reggae

Goles Goles

  • 164 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de reggae al minut 58. Sergio Martell va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de reggae va ser finalitzada des de l'esquerra per Joan Balaguer al minut 62. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): El porter de reggae va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sergio Martell va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de reggae va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Arbo Hochhäuser, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.