Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fabril (121502) - Olivenza C. F. (439551) » 289434209: T31/J8/VII

Liga 289434209 Información oficial sobre el partido 289434209 en Hattrick

02.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 8 / VII.414 (38450)

Inter Girona Alineación oficial del equipo 'Inter Girona' en el partido 2 - 1 Olivenza C. F. Alineación oficial del equipo 'Olivenza C. F. ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inter Girona Alineación oficial del equipo 'Inter Girona' en el partido 3 - 0 Olivenza C. F. Alineación oficial del equipo 'Olivenza C. F. ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Girona

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Eigminas Lichodzejevskis de Girona va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Girona va ser Pekka Pitkäjärvi.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Sámuel Csepregi del Girona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Eigminas Lichodzejevskis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Witold Sotkiewicz va sorprendre Enrique Uriszar amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Miguel Antonio Vila de Girona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Witold Sotkiewicz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Olivenza C. F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de OLI Bernat Contrera va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Sámuel Csepregi va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Primo Sirocchi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de OLI va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bernat Contrera, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Primo Sirocchi al minut 81 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vlastimil Exner de OLI amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julien Chabod.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Julien Chabod ocupà el lloc d'en Vlastimil Exner al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de OLI quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Bernat Contrera, jugador de OLI, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 44. Robustiano Barcala, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Julien Chabod, de OLI, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Dimitar Patrikov el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 47 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Branislav Paunić se sentia fresc com una rosa.