Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The devils F.C. (1593346) - LIBERTI SUAVE (1580497) » 289433277: T31/J13/VII

Liga 289433277 Información oficial sobre el partido 289433277 en Hattrick

06.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 13 / VII.397 (38433)

The devils F.C. Alineación oficial del equipo 'The devils F.C.' en el partido 4 - 1 LIBERTI SUAVE Alineación oficial del equipo 'LIBERTI SUAVE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The devils F.C. Alineación oficial del equipo 'The devils F.C.' en el partido 3 - 1 LIBERTI SUAVE Alineación oficial del equipo 'LIBERTI SUAVE' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The devils F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del devils s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Urquía que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 9 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): devils va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 20 Adelwin Mortier va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alessandro Dalla Casa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alejandro Guevara, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): devils va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 69, quan Ramón Meneses, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Ramón Meneses es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bukhari bin Mokhtar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Hubert Zahorowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 70, però una magnífica aturada de Burak Demirel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Bukhari bin Mokhtar de devils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LIBERTI SUAVE

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 5, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Israel Iturregui es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 José Refugio Estrada va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Umberto Parrilla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 68 (Ocasión de falta): Israel Iturregui va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 68.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): José Refugio Estrada no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gültekin Pürşen no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.