Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furias CF (1460930) - Chipichusquis CF (119567) » 289433044: T31/J11/VII

Liga 289433044 Información oficial sobre el partido 289433044 en Hattrick

23.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 11 / VII.393 (38429)

LICAON FC Alineación oficial del equipo 'LICAON FC' en el partido 0 - 5 Chipichusquis CF Alineación oficial del equipo 'Chipichusquis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LICAON FC Alineación oficial del equipo 'LICAON FC' en el partido 0 - 7 Chipichusquis CF Alineación oficial del equipo 'Chipichusquis CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LICAON FC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a LICAON va estar a punt d'arribar en un córner. En Enrique Blázquez va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Ortega Molina de LICAON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Chipichusquis CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Chipis prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pablo Gil de Zúñiga.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ulysse Soudry, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Pablo Gil de Zúñiga va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Chipis.
  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 86 minuts quan Pablo Gil de Zúñiga va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 4 per a Chipis.
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chipis per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 88. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Gary Ambrose. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Chipis va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Ulysse Soudry va quedar-se sol davant el porter Bruno Novas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Andrzej Morus de Chipis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gary Ambrose al minut 40 semblava entrar, però Bruno Novas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Juho Kemilä va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bruno Novas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Chipis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pablo Gil de Zúñiga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Juho Kemilä de Chipis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Antonio Condorelli maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.