Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Benavente (1592702) - Biurriak (489481) » 289430901: T31/J7/VII

Liga 289430901 Información oficial sobre el partido 289430901 en Hattrick

25.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / VII.355 (38391)

MADaladroKes FC Alineación oficial del equipo 'MADaladroKes FC' en el partido 3 - 3 El clan de los Romehuesos Alineación oficial del equipo 'El clan de los Romehuesos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MADaladroKes FC Alineación oficial del equipo 'MADaladroKes FC' en el partido 3 - 1 El clan de los Romehuesos Alineación oficial del equipo 'El clan de los Romehuesos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MADaladroKes FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Iuliu Haiduc va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. MADaladroKes empatava el partit, 1 a 1, al minut 24.
  • 104 Minuto 62 (Gol de penalti): MADaladroKes aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Rigoberto Navarro al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): En Urtzi Gorostiaga va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Mauro Bianciardi la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): MADaladroKes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Iuliu Haiduc en un 1 contra 1 amb el porter Lindomar de Aguiar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Neđo Radaković va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ionut Buta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Rigoberto Navarro gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lindomar de Aguiar va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): MADaladroKes va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Neđo Radaković ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Després de 79 minuts, MADaladroKes va veure com el seu jugador Ionut Buta havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Salomón Vilamaior entraria per ocupar el seu lloc.

El clan de los Romehuesos

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Willy Aulie va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 135 Minuto 28 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ad Vellinga de Romehuesos va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juliano Izoaga de Romehuesos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 31 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 胡 (Hu) 名宏 (Minghong) de Romehuesos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En 胡 (Hu) 名宏 (Minghong) ocupà el lloc d'en Willy Aulie al 25 minuts, dos minuts després que el jugador de Romehuesos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.