Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Morcín C.F. (437436) - Los Vengadores CFS (1591248) » 289427989: T31/J6/VII

Liga 289427989 Información oficial sobre el partido 289427989 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.303 (38339)

Morcín C.F. Alineación oficial del equipo 'Morcín C.F.' en el partido 3 - 2 Los Vengadores CFS Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores CFS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Morcín C.F. Alineación oficial del equipo 'Morcín C.F.' en el partido 6 - 3 Los Vengadores CFS Alineación oficial del equipo 'Los Vengadores CFS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcín C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Joaquín González Párraga de Morcín aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Morcín s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Joaquín González Párraga per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Óscar Fluviá va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Fluviá va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Maurizio Tutzauer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Feike Daneau gairebé va marcar per a Morcín des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Maurizio Tutzauer al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Joaquín González Párraga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Domonkos Horváth s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Los Vengadores CFS

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pedro Villabona va anar directament als peus de Andrey Evsin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Acisclo Quindós, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Andrey Evsin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pablo Vidal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Måns Becking al minut 64 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Íñigo da Degrada de Vengadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): En Acisclo Quindós ocupà el lloc d'en Federico Sanna al 6 minuts, dos minuts després que el jugador de Vengadores quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.