Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Proa (485891) - Villabajo club fundation (1455726) » 289425945: T31/J14/VII

Liga 289425945 Información oficial sobre el partido 289425945 en Hattrick

13.11.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 14 / VII.266 (38302)

La Proa Alineación oficial del equipo 'La Proa' en el partido 1 - 10 Villabajo club fundation Alineación oficial del equipo 'Villabajo club fundation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
La Proa Alineación oficial del equipo 'La Proa' en el partido 0 - 7 Villabajo club fundation Alineación oficial del equipo 'Villabajo club fundation' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Proa

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Segimon Vegueria, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ciro De Fazio per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Madrid va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Proa va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Fornaciari va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jesús Vall-llebrera va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Ruiz Luque de Proa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Isidoro Ruiz Luque va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Lavrentiy Vinogradov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan José Viale.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Passats 38 minuts de joc, en Antonio Fornaciari de Proa va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Villabajo club fundation

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Richart Kobierski.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Villabajo va ser finalitzada des de l'esquerra per Gábor Kenéz al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Xavier Jiménez Orozco de Villabajo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 41 de partit.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Patrik Kováts de Villabajo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Gábor Kenéz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 1 - 5 per a Villabajo.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antonio Campion va augmentar l'avantatge de Villabajo a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 1 - 7 per sobre quan Jonas Fyhrander va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 78, en Gerardo Rey la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Xavier Jiménez Orozco que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81, Antonio Campion va augmentar l'avantatge de Villabajo a 1 - 9 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Richart Kobierski va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 10 al marcador per a Villabajo.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marin Ardeleanu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Patrik Kováts estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones