Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villabajo club fundation (1455726) - LORD INVICTUS (314367) » 289425911: T31/J6/VII

Liga 289425911 Información oficial sobre el partido 289425911 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.266 (38302)

Villabajo club fundation Alineación oficial del equipo 'Villabajo club fundation' en el partido 3 - 0 bucaneros team Alineación oficial del equipo 'bucaneros team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villabajo club fundation Alineación oficial del equipo 'Villabajo club fundation' en el partido 2 - 0 bucaneros team Alineación oficial del equipo 'bucaneros team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villabajo club fundation

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Villabajo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Richart Kobierski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gábor Kenéz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Richart Kobierski que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Gábor Kenéz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Richart Kobierski, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): Villabajo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 29, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Gábor Kenéz va relliscar al moment de fer el xut i el porter Yiannis Fragkoudakis no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Yiannis Fragkoudakis va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Jiménez Orozco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

bucaneros team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bucaneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stefan Popov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): bucaneros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Abdelazziz El Fakiri va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de bucaneros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Abdelazziz El Fakiri, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): El bucaneros va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 88, però en Asmir Okić va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Antonio Ricardo Paleta de bucaneros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Čeněk Prečan va prendre el seu rol al minut 18.