Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Dubo Team (778050) - Perlavia FC (794484) » 289424336: T31/J4/VII

Liga 289424336 Información oficial sobre el partido 289424336 en Hattrick

04.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / VII.238 (38274)

zanaguz Alineación oficial del equipo 'zanaguz' en el partido 2 - 2 Sk Matador Pushov Alineación oficial del equipo 'Sk Matador Pushov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
zanaguz Alineación oficial del equipo 'zanaguz' en el partido 2 - 0 Sk Matador Pushov Alineación oficial del equipo 'Sk Matador Pushov' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zanaguz

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 40 i semblava que zanaguz desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Eirik Holsen va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 del partit, el jugador Eirik Holsen de zanaguz va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Antonio Vespucio Zagharián va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Sk Matador Pushov

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manfred Gregoritsch, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pierre Baillot, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Matador van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Juan Surgeres va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arnold Cutajar de Matador va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Arnold Cutajar de Matador per doble groga al minut 36.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Juan Surgeres de Matador va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): En Federico Abolafio ocupà el lloc d'en Guillermo Barandiarán al 55 minuts, dos minuts després que el jugador de Matador quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 32 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Juan Surgeres se sentia fresc com una rosa.