Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LAS3000 (1414771) - Pozal de gallinas (994935) » 289423726: T31/J6/VII

Liga 289423726 Información oficial sobre el partido 289423726 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.227 (38263)

Real Barbera Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Barbera Balompie' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Barbera Balompie Alineación oficial del equipo 'Real Barbera Balompie' en el partido 2 - 0 Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Barbera Balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Balompie s'avançava al marcador al minut 13, després d'un rebot que va caçar en Gicã Enachi per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25, Balompie va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ramón Arenas, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Balompie van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Zacaries Batlle des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Balompie ho intentava per la dreta per mitjà de Zacaries Batlle, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Al minut 14 en José Sánchez Recio va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alceo Irixoa de Balompie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Jon Gastón ocupà el lloc d'en Hayato Kamo al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Balompie quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Pozal de gallinas

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Rainer Kohlenmühle amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): gallinas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Anders Hansson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Fabio Caronni al camp.
  • 090 Minuto 48 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 48 de partit, quan un jugador de gallinas, en Martín Pirotte, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): gallinas va fer una substitució al minut 80. Romunas Birgilas va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Eduardo Abadal.