Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athlètic Bigotis FC (800429) - PepsiCo C.F. (1435091) » 289423171: T31/J6/VII

Liga 289423171 Información oficial sobre el partido 289423171 en Hattrick

18.09.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 6 / VII.217 (38253)

talegueros Alineación oficial del equipo 'talegueros' en el partido 1 - 4 PepsiCo C.F. Alineación oficial del equipo 'PepsiCo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
talegueros Alineación oficial del equipo 'talegueros' en el partido 1 - 0 PepsiCo C.F. Alineación oficial del equipo 'PepsiCo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

talegueros

Goles Goles

  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passava el minut 41 del matx, quan l'atent Enrique Ascariz va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Enrique Zorita, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a PepsiCo, però Dion Persson no va poder encertar el xut.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El jugador de talegueros Enrique Ascariz quasi va assolir l'empat al minut 35 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pablo Serrano va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 56 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurent Geeser.

PepsiCo C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): El porter de PepsiCo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Víctor Fábregas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 37 pels visitants. En Víctor Fábregas va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al PepsiCo per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 52. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Víctor Fábregas. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Paulo Baños va pentinar un córner cap al segon pal que Serafí Borja va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Epifanio Tarrasa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Fábregas de PepsiCo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 68 (Tirita (médico)): Epifanio Tarrasa va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de PepsiCo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.