Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BRYAN CALI (777622) - S.D.COMPOSTELA (1420936) » 289422876: T31/J3/VII

Liga 289422876 Información oficial sobre el partido 289422876 en Hattrick

28.08.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VII.212 (38248)

clubsanvicent Alineación oficial del equipo 'clubsanvicent' en el partido 3 - 0 deejays all stars Alineación oficial del equipo 'deejays all stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
clubsanvicent Alineación oficial del equipo 'clubsanvicent' en el partido 1 - 1 deejays all stars Alineación oficial del equipo 'deejays all stars' en el partido
Tiene suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

clubsanvicent

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alfréd Szanyi va anar directament als peus de Omar N'Dour que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): clubsanvicent va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Rico Tendero va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Adrian Saiger el va rematar Nikola Rebrina amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gediz Irkıl haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a clubsanvicent al minut 19.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Bogdan Tararache gairebé va marcar per a clubsanvicent des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de clubsanvicent va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nikola Rebrina va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikola Rebrina de clubsanvicent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Rico Tendero de clubsanvicent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Quim Arilla de clubsanvicent es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

deejays all stars

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner peinado): Sten Brandland hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Manjavacas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Per Håkansson quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): deejays va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Fernando Manjavacas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Per Håkansson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Casimiro Severini.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Per Håkansson de deejays va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tiago Salgueiro va entrar en el seu lloc.