Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

juangool (31037) - Real- Madrid -CF (775992) » 289422120: T31/J10/VII

Liga 289422120 Información oficial sobre el partido 289422120 en Hattrick

16.10.2010 15:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 10 / VII.198 (38234)

Steagua es de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Steagua es de Zaragoza' en el partido 0 - 5 Canela Fina F.C Alineación oficial del equipo 'Canela Fina F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Steagua es de Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Steagua es de Zaragoza' en el partido 1 - 8 Canela Fina F.C Alineación oficial del equipo 'Canela Fina F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua es de Zaragoza

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Al minut 2, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Zaragoza va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Szilveszter Szieben va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sergiu Stoicescu va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Canela Fina F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canela van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fritz Hainholt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Nattapong Kamelsoonthorn va aprofitar un error defensiu al minut 9, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Canela.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nattapong Kamelsoonthorn, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Canela va aconseguir el 0 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Tapani Nieminen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Derryn Downer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Derryn Downer va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Derryn Downer es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.